Tweedehands Apple iMac

Een nieuwe Apple iMac is best wel prijzig. Een goed alternatief is een tweedehands. Indien goed onderhouden kan deze nog vele jaren plezier bezorgen. Er zijn tegenwoordig diverse aanbieders van zogenaamde refurbished Apple producten. Hieronder een paar voorbeelden:

  • iUsed
  • Bol.com

iUsed

iUsed is actief in de Benelux (Belgiƫ, Nederland en Luxemburg) en verkoopt via verschillende webshops refurbished computers van onder andere Apple. Zij verkopen ook refurbished producten van Dell, HP en Lenovo.

Eigen technische specialisten

iUsed heeft een eigen afdeling waar ook gecertificeerde Apple- en Microsoft-specialisten werken. Hierdoor kunnen zij ook garant staan voor hun producten.

Garantie van iUsed

Koop je een refurbished computers bij iUsed dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt iUsed de mogelijkheid om je garantie met nog eens 1 jaar extra te verlengen. Dit is best uniek en er zijn maar weinig aanbieders die dit doen!

iUsed in het kort:

  • ruim 25 jaar ervaring
  • standaard 2 jaar garantie met een optie om te verlengen
  • gratis bezorging en gratis retourneren
  • 30 dagen uitproberen
  • uit voorraad leverbaar

klik hier om naar het assortiment van iUsed te gaanEen andere aanbieder van tweedehands Apple iMac’s en laptops is Bol.com

Een groot verschil is dat de aanbieders bij Bol.com kunnen verschillen. Met andere woorden: bedrijven kunnen via Bol.com hun tweedehands Apple computers aanbieden.

Je moet dus goed uitzoeken wie wat aanbiedt, welke garanties zij bieden, etc. Heb je hier geen bezwaar tegen dan kun met wat geluk tegen een superdeal aanlopen.

klik hier om naar het assortiment van Bol.com te gaan


Toch maar liever een nieuwe Apple iMac? Klik hier om de prijzen te vergelijken

Pin It on Pinterest

Shares
Share This