iMac ziet iPhone niet, wat moet ik doen?

Heb je een iMac en een iPhone, maar ziet de iMac je iPhone niet als je hem wilt verbinden? Dat kan. Maar gelukkig zijn er ook een aantal oplossingen voor zodat de iMac de iPhone wel gewoon ziet.

Wat je als eerste kunt proberen is kijken of de USB poort van je iMac wel werkt. Misschien dat er veel vuil in zit en dat daarom de poort het niet goed doet. Controleer deze eerst goed.

Als de iMac de iPhone dan nog niet ziet, kun je eens kijken of zowel de iPhone als de iMac wel van de laatste software is voorzien. Update beide apparaten dan naar de nieuwste versies. Ook is het verstandig om iTunes up te daten (als dat mogelijk is).

Een veelgehoorde oplossing is om de iMac en de iPhone even te herstarten. Misschien dat er iets niet goed zit in de iMac of de iPhone, en door een herstart kun je dit dan hopelijk goed maken.

Wat ook zou kunnen is dat de iMac de iPhone wel gewoon ziet, maar dat er een instelling in iTunes niet goed staat. Zie je de zijbalk aan de linkerkant wel in iTunes? Deze kun je activeren door in iTunes naar Weergave > Toon zijbalk te gaan, en deze te activeren.

Plaats een reactie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This