iMac kopen; ja of nee?

Misschien twijfel je of je een iMac moet kopen, ja of nee. Verschillende factoren kunnen daar een rol in mee spelen, zoals bijvoorbeeld de prijs, of dat je misschien nog nooit een iMac gebruikt hebt, en je het daardoor spannend vind om over te stappen.

Ik was vroeger ook een Windows gebruiker, en had nooit gedacht dat ik over zou stappen naar iets anders.

Toch heb ik de keuze gemaakt, en ik heb er tot de dag van vandaag nog nooit spijt van gehad!

De hoofd reden daarvoor is dat een iMac gewoon heerlijk werkt. Dit klinkt misschien cliché, maar het is wel zo. Op een iMac heb je gewoon geen last van vastlopers, programma’s die niet goed willen opstarten of andere irritante dingen; alles werkt gewoon.

Ook is een iMac veel mooier. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het prachtige design van een iMac, en die vergelijkt met dat van een Windows computer, is de keuze eigenlijk al snel gemaakt.

vele mogelijkheden iMac

Twijfel je of  je een iMac moet kopen; ja of nee, dan kan ik je zeggen dat je er echt geen spijt van zult krijgen. Ik ken veel mensen die spijt hebben, en achteraf toch liever voor een iMac hadden gegaan, maar op dat moment de keuze niet durfden te maken.

De meeste Windows programma’s werken ook gewoon op een iMac, en anders is er altijd nog een goed alternatief programma wat speciaal voor de iMac gemaakt is. Daarbij komt ook nog eens dat je gewoon Windows op een iMac kunt draaien, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Plaats een reactie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This