Wat Is Er Nieuw In Mac OS X 10.8.3?

het logo van Mac OS XOp 14 maart 2013 heeft Apple Mac OS X 10.8.3. uitgebracht voor de iMac; een update voor Mountain Lion. Maar wat is er nou eigenlijk nieuw? En moet je wel updaten?

Iedere update aan het Mac OS X is eigenlijk wel de moeite waard om te updaten. Er zijn vaak beveiligingsproblemen opgelost, samen met andere kleine tweaks die er voor zorgen dat Mac OS X eigenlijk weer net wat lekkerder loopt.

In Mac OS X 10.8.3 voor Mountain Lion zijn er ook slechts kleine dingen toegevoegd.

Een leuke nieuwe mogelijkheid die Mac OS X 10.8.3. met zich meebrengt is dat als je een iTunes Gift Card hebt, je de code van de kaart niet meer hoeft over te typen als je een applicatie, nummer of film wilt downloaden van de iTunes Store, maar dat je deze gewoon voor de camera kunt houden, en dat de iMac de code zelf zal lezen.

Dat is handig, en scheelt toch weer lekker wat tijd en werk.

Ook wordt Safari automatisch bijgewerkt en heb je dus de laatste versie van de internet browser Safari.

Een andere nieuwigheid is dat er ook Bootcamp support is gekomen voor Windows 8. Je kunt dus Windows 8 ook op de Mac draaien – als je dat zou willen natuurlijk.

De Mac OS X 10.8.3. update is zeker aan te raden om te downloaden en te installeren. Je kunt downloaden en installeren door linksboven op het Apple logo te klikken, en te drukken op Software Update.

Plaats een reactie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This