Apple Premium Reseller iCentre officieel failliet

Na lange onderhandelingen en rechtszaken is het dan zo ver: de officiële Apple Premium Reseller ‘iCentre’ is failliet verklaar door de rechter.

Dat betekent dat de winkels (tijdelijk) gesloten zijn en dat je er dus even niks meer kunt kopen. Er word al gepraat over een overname van de BAS Groep (van de winkelketen Dixons), dus het zou goed mogelijk zijn dat sommige winkels een doorstart zullen maken.

Voor de consument zal het dus niet meer mogelijk zijn om nu wat te kopen bij iCentre. De winkels zijn failliet verklaard en dus is het niet mogelijk om er nu langs te gaan.

Er is dankzij de BAS Groep wel hoop op een doorstart. Wat dit voor het personeel zal betekenen is helaas nog niet bekend, maar verwacht wordt dat deze dan opnieuw moeten solliciteren en dus maar hopen dat ze worden aangenomen.

iCentre heeft het moeilijk gekregen door de grote concurrentie op het internet en de steeds lagere prijzen die ze moeten hanteren om de concurrentie bij te blijven.

Zoals je op deze website ook ziet verschillen de prijzen al enorm per winkel, en kun je op het internet heel goedkoop een iMac kopen en veel geld besparen.

Wanneer er meer bekend is over wat er met iCentre zal gebeuren, lees je dat op deze website. Wat vind jij van het faillissement? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder!

Plaats een reactie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This