Video: Handige iMac Mountain Lion tips en tricks

Wist je dat er veel meer mogelijk is met Mac OS X Mountain Lion dan dat je denkt ;)? In de onderstaande video zie je allerlei handige tips en tricks die het gebruik van je iMac een stuk makkelijker en leuker zullen maken (alhoewel deze natuurlijk al super werkt!).

Zo leer je in de onderstaande video bijvoorbeeld hoe je zinnen kunt dicteren aan je iMac, eenvoudige snelkoppelingen kunt maken en nog veel meer.

Bekijk de video hieronder.

Persoonlijk wist ik sommige dingen nog niet helemaal niet, en heb best wat aan deze handige tips gehad.

Wat vind jij van deze tips en tricks voor de iMac met Mountain Lion? Wist jij al deze dingen al? Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Bekijk de geschiedenis van de iMac

Sinds de eerste iMac die in 1998 aangekondigd is, zijn er een hoop nieuwe modellen uitgebracht. Ieder model weer met zijn eigen ‘look and feel’.

Het is grappig om te zien hoe de iMac in de loop van de tijd veranderd is. Zo was de eerste versie een beetje ‘bol’ en is de nieuwste iMac zo plat als maar zijn kan.

Bekijk de geschiedenis van de iMac in de video hieronder.

Lees meerBekijk de geschiedenis van de iMac

Apple Premium Reseller iCentre officieel failliet

Na lange onderhandelingen en rechtszaken is het dan zo ver: de officiële Apple Premium Reseller ‘iCentre’ is failliet verklaar door de rechter.

Dat betekent dat de winkels (tijdelijk) gesloten zijn en dat je er dus even niks meer kunt kopen. Er word al gepraat over een overname van de BAS Groep (van de winkelketen Dixons), dus het zou goed mogelijk zijn dat sommige winkels een doorstart zullen maken.

Lees meerApple Premium Reseller iCentre officieel failliet

Waar kun je de iMac kopen met studentenkorting?

Wil je een iMac met studentenkorting kopen? Dat kan. Als student zijnde kun je namelijk flink profiteren van grote kortingen.

In het onderstaande overzicht vind je de beste winkels, en de goedkoopste prijzen. Zoals je ziet zit er flink wat verschil in prijzen en kun heel wat geld besparen.

De winkels in het onderstaande overzicht bieden allemaal een uitstekende service, snelle levertijd en de goedkoopste prijzen.

Lees meerWaar kun je de iMac kopen met studentenkorting?

Pin It on Pinterest