Wanneer Komen Er Nieuwe iMacs?

De iMac op een Apple eventOp 30 november 2012 is de meest recentste update van de iMac geweest. De nieuwe iMac is vooral erg dun.

Wil je graag een nieuwe iMac kopen, maar ben je bang dat als je er net één gekocht hebt, dat er dan weer een nieuwe versie komt? Dat is natuurlijk altijd vervelend.

Gemiddeld gezien komt Apple om de 355 dagen met een nieuwe versie van de iMac. En aangezien de laatste versie op 30 november 2012 is verschenen, is de kans groot dat Apple rond november 2013 met een update zal komen.

Daarbij moet wel gezegd worden dat je het echt nooit weet met Apple. Ze kunnen namelijk altijd van ‘schema’ veranderen, en een update eerder of later uitbrengen.

Wanneer je het patroon bekijkt qua iMac updates, is de kans het grootst dat er rond november 2013 nieuwe iMacs zullen verschijnen.

De iMac update van november 2012 was echter wel een grote update, met veel hardware en uiterlijke veranderingen. Verwacht wordt dat de volgende update niet zo groot zal zijn, en dat Apple slechts een aantal dingetjes zal aanpassen.

Wanneer er nieuwe iMacs zijn aangekondigd, lees je dat direct op deze website!

Plaats een reactie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This